אהבתי לשוקולד נולדה יחד איתי. ביום שבו הגחתי לאוויר העולם דבקה בי התשוקה לשוקולד, לקונדיטוריה ולכל המתיקות סביבם.
היום אני עוסקת במה שאני באמת אוהבת, והכל נעשה מהלב ובמטרה בלעדית לענג. תמיד אהבתי לארח ולאתגר את עצמי, במיוחד במנות האחרונות. עתה, מזה שלוש שנים, אני עושה זאת באופן מקצועי, לאחר שסיימתי לימודי קונדיטוריה בבית הספר "אסטלה כיתת אומן". נוסף על כך אני משתתפת בסדנאות מקצועיות המועברות על ידי מיטב השפים-קונדיטורים בארץ ובחו"ל. ביניהם: Phillipe Bertrand , ערן שוורצברד, אלון גולדמן , אורן בקר, אורן גירון ועוד.
אצלי תמצאו שפע של מגדנות וכל טוב: משוקולדים ופרלינים, מבחר עוגות ועוגיות, מקרונים, מאפים וקישים מלוחים ועד למוצרים ללא תוספת סוכר, מתוקים וגם מלוחים, חלבי או פרווה, לאירועים חגיגיים או לפינוק של יום חולין. הכל מחומרי גלם מעולים, טבעיים, ללא חומרים משמרים, והכל תחת קורת גג אחת.
אשמח להגיש לכם מוצרי איכות בעשייה ביתית, ברמה מקצועית גבוהה במיוחד ולשביעות רצונכם המלאה.
להשתמע בקרוב,
שלכם,